O nama

OXETTE  je internacionalni modni brand, porijeklom iz Grčke.

Oxette, “grčka božica”, na tromjesečnoj osnovi može nositi vrhunske dizajnere iz cijele Europe prilagođene njezinoj “novoj odjeći”.
Od drevnog grčkog podrijetla Oxette vodi tržište Grčke i Europe, srebra, satova i srodnih proizvoda.
Oxette dizajneri iz Grčke, Italije, Velike Britanije i Francuske godišnje kombiniraju sa novim temama i novim materijalima za dizajniranje stotina različitih stilova pojedinih proizvoda i puštanja pod-Q3. Oxette se bazira na target grupu  od 15 – 35 godina, osobnosti, samopouzdanju, uspjehu, akcenat na kvalitet života mladih žena, uglavnom u 925 srebrnom materijalu, razmještenu u Južnoj Africi, Južnoj Americi, prirodni kamen, poludrago kamenje, sintetički kamen i elegantni kristali.
Zlato od  14K i 18K za materijalnu, plemenitu tajnu. Unutarnja ručna izrada u Europi, savršena kombinacija tradicionalne i moderne tehnologije, jeste garancija za dobar kvalitet.
Oxetom proizvodi namjenjeni za komniniranje i usklađivanje, dizajnirani su i proizvedeni kako bi u kombinacji vise komada nakita kreirali savršen spoj i jedinstvene osobine do najvećeg stupnja prikaza.
Oxette je grčki brend grupacije Perideo S.A koji aktivno sudjeluje u području proizvodnje, distribucije i prodaje nakita, satova i modnih dodataka. S više od 25 godina iskustva, Perideo S.A je uspio izgraditi snažnu prisutnost ne samo u Grčkoj nego i u svijetu. Prvi put  je pokrenut u Ateni 1998. godine, Oxette je privukao pozornost globalnih potrošača u vrlo kratkom vremenu.
 Danas, Oxette posluje u mnogim zemljama, u maloprodajnim prodavaonicama, franšiznim trgovinama, shop-in-shopu i island uglovima.

FILOZOFIJA

OXETTE brand je napravljen za nezavisne, moderne svakodnevne žene i muškarce koji vole modu i koriste je kako bi  izrazili svoju osobnost i svoj društveni položaj unutar zajednice u cjelini.

DIZAJN

OXETTE-ovi priznati dizajni su  inspirisani  jedinstvenim i originalnim pristupom kreativnom području, stvarajući blago kombinirajući eleganciju, svestranost i privlačnost za casual stil i glamur.
Kreativni rad Oxette tima je usmjereni na stvaranje komada koji izgledaju dobro i stvaraju takav osjećaj, kao i za stvaranje životnog stila korisnika kroz nepristojnu mjeru dizajna, inovacija.

KOLEKCIJE

OXETTE kolekcije su kreacije koje uključuju nakit, satove i pribor koji su pažljivo dizajnirani kako bi ostvarili ravnotežu između današnjih globalnih modnih trendova i umjetnosti.
X